Zamieszczone przez MisiekWAW
[O2] No to stuknęło 100kkm w BKD
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez zurcioZamieszczone przez szkodana pewno automat i na pewno coś co można bezkarnie zamulać i coś co ma minimum około 9s do setkiTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez szkodabena raczej na pewno...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gebekDzida, klocki wystarczaja Tobie na 100kkm :?: szacuneczek
Zawsze przy wizycie w ASO pytam czy klocki są jeszcze OK (oczywiście nigdy się nie przyznając że to fabryczne).
[ Dodano: Wto 23 Gru, 08 00:14 ]
Zamieszczone przez satootNiedawno ktoś się wypowiadał w jednym z wątków, że jeszcze nie wymieniał klocków, a ma już 90 tysięcy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodatzn. ona nie poszła właściwie, tylko zrobiła się głośna i ze 2x złapałem notlaufa to wymieniłem na regenerowaną, żeby nie padła nagle w niekontrolowany sposób, było to chyba po około 50kkm, teraz siedzi ganz nówka.
a gdzie kupowałem... mną się w tych kwestiach opiekuje dobrygrzes, a Grześ o ile mi wiadomo zaopatruje się w AUTO-REMO, ale to musiałby potwierdzić.
Zamieszczone przez MaicroftTe amory to dziwna sprawa, niby trzymaja, musialbym pojezdzic jakas nowa OII zeby porownacNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AndiTCzyli teraz jest GT 1749VA?
Teraz jest taka jaka powinna być do tego silnika z tym że rok produkcji tej turbiny to 2008.
Jutro postaram się zerknąć w gwarancję i podam dokładne oznaczeniaNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Acha, czyli czegos sie dowiedzialem
Reasumujac, czy ta turbina z rokiem produkcji 2008 bedzie bardziej trwala niz poprzednie, czy dalej caly czas istnieje ryzyko ze padnie w kazdej chwili?
Pytam sie bo zaczynam patrzec przychylnym okiem na silnik BKD, tylko troszke mnie te padajace turbiny i pekajace glowice studza.M47N2
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AndiTczy dalej caly czas istnieje ryzyko ze padnie w kazdej chwili?
[ Dodano: Wto 23 Gru, 08 07:09 ]
Zamieszczone przez WIELKIBONGOszkoda, ale te felgisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
szkoda, no a powiedz nam , bardzo dbałeś o te turbiny :?:
2 sztuki na 100 tyś to niezła średnia... . jeżeli dbałeś to co by było jakbyś nie dbał :?:
tak jak juz było podnoszone...może niema co sie za bardzo pierdzielić z tym rozgrzewaniem... , i coraz częściej dochodzę do takiego wniosku :|
ile kosztuje taka turbina , o ile możesz powiedzieć :?:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwszkoda, no a powiedz nam , bardzo dbałeś o te turbiny
a poza tym do pierwszej dostało się jakieś obce ciało do wirnika, więc można sobie w tej sytuacji całe dbanie wsadzić w dupę, a druga - regenerowana, była najprawdopodobniej wadliwa, ale to muszę jeszcze info u Grześka zasięgnąć bo nawet nie wiem jaki wynik badania.
Zamieszczone przez leszekmwile kosztuje taka turbina , o ile możesz powiedziećsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwtak jak juz było podnoszone...może niema co sie za bardzo pierdzielić z tym rozgrzewaniem... , i coraz częściej dochodzę do takiego wniosku
Zamieszczone przez szkodanowa chyba od 2-3kPLN to żadna tajemnica chybaO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz